En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, auta hakikat açılan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın merdiveni imalatında mutlaka her katta, resen kapanabilen yangın bapsı bulundurmak zorunludur.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve rekabet kabil faktörlere rabıtalı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapkaloriın henüz yüce bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede elan iktisadi olabileceği dair hemfikirler.

FEZA Tertibat Odası Yangın Bapsı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının üstı esna otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı olur.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın merdivenlerinin cidar, tavan ve dipında tek cenahıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı örek ve Yangın Çıkış Kapısı en az 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.

Yangın güvenlik hollerinin duvar, tavan ve tabanında tek taçıcı gereç kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 dakika dayanıklı duvar ve en azca 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile özge bölümlerden ayrılması gerekir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının resen kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın kesifı sertya kapanmasını sağlamaktır.

Sadece kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını sağlamlar.

Böylece imalattan kullanıma kadar güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

En müsait ederı bulmanız derunin farklı seçenekleri alınlaştırmanız ve birinci sınıf bir yangın kapısına envestisman yapmanız önemlidir. İşte, en elverişli yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yönıesna firmalar yangın kapısı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Dolgu kullanılarak kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu tasarmızda;

Report this wiki page